PAULA!

Ensi-ilta 9.9.2023

Paula Koivuniemi on suomalaisen kevyen musiikin kuningatar. Iskelmätähti, jonka ura ulottui lähes kuudelle vuosikymmenelle. Paula! -musikaali kertoo rakastetun artistin tarinan ensimmäisestä keikasta isän keikkabändin solistina aina uran huippuvuosiin ja Leidit lavalla -kiertueeseen.

Mikä oli Paulan menestyksen salaisuus ja minkä hinnan hän siitä yksityiselämässään maksoi?

Näytelmän käsikirjoittajia ovat Kaisa Kuikkaniemi, Esa Nieminen ja Otto Kanerva, joka myös ohjaa esityksen. Kuikkaniemi ja Kanerva olivat myös Rauman kesäteatterissa viime kesänä ihastuttaneen Dingo-musikaalin takana. Musiikin sovituksesta vastaa Esa Nieminen, joka toimii myös esityksiin valmistavana kapellimestarina.

Eri vuosikymmenten välillä liikkuvassa musikaalissa Paula Koivuniemen rooleissa nähdään kaksi näyttelijää; Rauman teatterin Ninni Kekki sekä ensimmäistä kertaa Raumalla vieraileva Maarit Peltomaa. Muissa rooleissa nähdään vierailevat näyttelijät Jani Koskinen, Elina Ruti ja Antti Tuominen sekä Rauman teatterin näyttelijöistä Timo Julkunen, Juha Kulmala ja Raisa Sorri.

Esityksen koreografina toimii Osku Heiskanen. Lavastuksen suunnittelee Porin Teatterista vieraileva Teemu Loikas. Pukusuunnittelija on Elina Vättö ja kampaukset, peruukit ja maskeeraus ovat Tuula Kupiainen-Koiviston käsialaa. Valosuunnittelun tekee Hannu Naamanka ja äänisuunnittelu on Panu Raatikaisen. Esityksissä kapellimestarina orkesteria johtaa Perttu Suominen.

Rooleissa

Ninni Kekki, Maarit Peltomaa, Timo Julkunen, Jani Koskinen, Juha Kulmala, Elina Ruti, Raisa Sorri ja Antti Tuominen

KÄSIKIRJOITUS Kaisa KuikkaniemiEsa NieminenOtto Kanerva, OHJAUS Otto Kanerva, MUSIIKIN SOVITUS JA KAPELLIMESTARI Esa Nieminen, KOREOGRAFIA Osku Heiskanen, LAVASTUS Teemu Loikas, PUKUSUUNNITTELU Elina Vättö, KAMPAUKSET, PERUUKIT JA MASKEERAUS Tuula Kupiainen-Koivisto, VALOT Hannu Naamanka, ÄÄNET Panu Raatikainen, KAPELLIMESTARI (esityksissä) Perttu Suominen, ESITYSOIKEUDET Kaisa KuikkaniemiEsa NieminenOtto Kanerva

Ei vielä arvioita


Keskustele musikaalista tai jätä tekijöille terveisiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: